Marinuotas sūris (vienai porcijai)
Sūris "Mozzarella", 3 griežinėliai, 50-60 g
Burokėlių sultys, 200 g
Lauro lapeliai 3 vnt
Kvepiantys pipirai, 5 vnt
Gvazdikėliai, 5 vnt
Druska
Alyvuogių "Concasse"
Žalios alyvuogės, 5 vnt
Juodos alyvuogės, 5 vnt
"Kalamata" alyvuogės, 5 vnt
Vytinti pomidorai aliejuje, 15-25 g
Raudona paprika, 10 g
Kedro riešutai, 1 v.š
Petražolė (pjaustyta), 1 a.š
Šviežias bazilikas, 5 lapeliai
Alyvuogių aliejus, 1-3 v.š
Penkių rūšių pipirai, druska, šviežias čiobrelis
Kiti produktai (vienai porcijai)
Salotų lapai, 30 g
Balzamiko sirupas, 1 v.š
Namuose vytinti pomidorai, 45 g
Pipirmėtė
Marinuota "Mozzarella". Užverdame burokėlių sultis, sudedame prieskonius ir pasūdome. Paverdame 5-10 minučių, nugraibome atsiradusias putas. Atvėsiname. Sultimis užpilame sūrio kamuoliukus taip, kad juos pilnai apsemtų. Dedame į šaldytuvą ir laikome apie 12h. Išsimarinavusius kamuoliukus nusausiname ir supjaustome maždaug 0,5 cm storio griežinėliais.
Serviruojame. Į lėkštę gražiai išdedame alyvuogių "Concasse", ant viršaus sūrio griežinėlius. Ant sūrio išdėliojame "namuose" vytintus pomidorus. Šalia dedame salotų lapelius, pašlakstome balzamiko sirupu. Neužmirškime pipirmėtės.
Čia "namuose" vytinti pomidorai :
http://danovirtuve.blogspot.com/search/label/Pada%C5%BEai%20pastos%20u%C5%BEtep%C4%97l%C4%97s%20ir%20kitka
Čia "namuose" vytinti pomidorai :
http://danovirtuve.blogspot.com/search/label/Pada%C5%BEai%20pastos%20u%C5%BEtep%C4%97l%C4%97s%20ir%20kitka
Rekomendacijos. Gaminkite su meile ir gera nuotaika.
Kopijuoti ir platinti draudžiama !
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą