Burbuolė (vienai porcijai)
Kukurūzo burbuolė, 1 vnt
Česnakinis sviestukas, 2 v.š
"Bekonas", 50 g
Druska, lauro lapeliai, kvepiantys pipirai
Česnakinis sviestas ( ne vienai porcijai)
Sviestas, 200 g
Česnakas, 1 galvutė
Šviežias bazilikas, 15 lapelių
Šviežias rozmarinas, 1 šakelė
Šviežias čili, 5 griežinėliai
Druska
Sviestukas. Į pašildytą sviestuką sudedame smulkiai kapotą česnaką ir smulkintas prieskonines žoleles. Nuskaniname druska ir labai gerai pertriname. Neužmirškite šviežio čilio.
Burbuolė. Sultingą, minkštą kukurūzo burbuolę gausiai įtriname sviestuku. Apdedame skrudintu "bekonu". Susukame į foliją ir kepame orkaitėje prie 180-200 C karščio, 30-40 minučių. Kad būtų orkaitėje dregmės, įdedame vonelę su vandeniu.
Rekomendacijos. "Pašarinės", kietos kukuruzų burbuolės netinka. Gaminkite su meile ir gera nuotaika!
Kopijuoti ir platinti draudžiama !
Oi kaip skaniai atrodo...
AtsakytiPanaikinti