...tai kas skanu, sveika ir su meile .... Danas
_______________________________________________________________________________________________

2013 m. spalio 21 d., pirmadienis

CV


 

CV

 

                      

Asmeninė informacija


Vardas:                               Danas Černiauskas                                                                                            

Adresas:                             Pilies g. 9, 41175 Biržai,  Lietuva
                                                                                                             
Telefonas:                          + 370 650 19936 (mobilusis)

El. paštas:                           danascc@gmail.com
                                              
Gimimo data:                   1970 – 06 - 05

Tautybė:                             Lietuvis

Šeimyninė padėtis:         Vedęs

Kalbos:                                Lietuvių (gimtoji), vokiečių (puikiai), anglų (pagrindai), rusų (puikiai), Ispanų (pagrindai)

Vairuotojo
pažymėjimas:                    B, C kategorijos  


Karjeros tikslas


Tęsti virtuvės šefo karjerą, siekiant finansinių ir veiklos tikslų. Tai pasiekti pasitelkiant lyderystę, komandos formavimą ir motyvaciją.

Įgūdžiai


·         Komandinis darbas ir tarpkultūrinis bendravimas;
·         Darbas įvairių tipų komandose;
·         Derybų ir projektų valdymo įgūdžiai;
·         Bendravimo etiketo išmanymas;
·         Vadybos įgūdžiai;
·         Sėkmingos komandos formavimas ir jos darbo organizavimas.

Darbo patirtis

2014 – 05 iki 2015 -01                 Radisson Blu Daugava Hotel, Riga

 http://www.radissonblu.com

Pozicija:  virtuvės šefas 

Pavaldus:  generaliniam vadovui

 Radisson Blu įsikūręs kairiajame Dauguvos upės krante, nuo kurio atsivera nuostabus vaizdas į senąją Rygą. Puiki miesto architektūra, daugybė prekybos centrų, klubai, teatrai, kavinės ir restoranai randasi vos kelios minutės pėstute nuo viešbučio. Atstumas nuo tarptautinio orouosto "Ryga" - 15 minučių.

 Atsakomybės:


·         Virtuvės veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės kolektyvui.
·         Siekti kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
·         Laikymasis Rezidor standartų: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
·         Tinkamo personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.
·         Visų su maistu susijusių sryčių priežiūra.
·         Veiklos, laiko ir komunikacijos valdymas, siekiant užtikrinti tinkamą maisto paruošimo ir pristatymo laiką (a la carte, grupėms, pusryčiams ir kambarių tarnybai).
·         Palaikyti produktų kokybę atliekant įvarius patikrinimus (prieskoniams, porcijoms, maisto išvaizdai).
·         Prižiūrėti visą maisto ruošos inventorių.
·         Šviežių produktų kontrolė ir užsakymas bei tinkamų laikymo sąlygų užtikrinimas.
·         Komunikacijos koordinavimas tarp virtuvės personalo ir aptarnaujančio personalo.
·         Užtikrinti tinkamą saugos, higienos ir sanitarijos laikymąsį.
·         Derinti virtuvės veiklą su kitais maisto ir gėrymų skyriais.
·         Kartu su maisto ir gėrymų skyriaus vadovu bei pardavimų skyriaus direktoriumi, teikti pasiūlymus, siekiant pardavimų augimo.
·         Užtikrinti pasiruošimą  paskutinės minutės rezervacijos pasikeitimams.
·         Užtikrinti, kad siūlomos kainos ir porcijos atitinka siekiamus pelno tikslus.

 


2011 – 09 iki 2013 - 12      Radisson SAS, the Rezidor Hotel Group, Kaliningradas, Rusija

  Pozicija:  virtuvės šefas 

Pavaldus:  generaliniam vadovui

Radisson Hotel įsikūręs gražiame Kaliningrado istorinio skvero centre. Jame įrengti 178 stilingi kambariai, kurių interjerą sukūrė švedų dizaineris  Christian Lundveld. Viešbutyje įrengtas prancūziškos virtuvės restoranas Brasserie de Verres en Vers ir dešimt konferencijų salių, o tai užtikrina, jog Radisson Hotel yra viena geriausių vietų Kaliningrado regione. Viešbutis įsikūręs penkios minutės kelio pėsčiomis nuo traukinių stoties, tad tinkamas tiek verslo, tiek laisvalaikio keliautojams


                                                         Atsakomybės:

·         Virtuvės veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės kolektyvui.
·         Siekti kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
·         Laikymasis Rezidor standartų: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
·         Tinkamo personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.
·         Visų su maistu susijusių sryčių priežiūra.
·         Veiklos, laiko ir komunikacijos valdymas, siekiant užtikrinti tinkamą maisto paruošimo ir pristatymo laiką (a la carte, grupėms, pusryčiams ir kambarių tarnybai).
·         Palaikyti produktų kokybę atliekant įvarius patikrinimus (prieskoniams, porcijoms, maisto išvaizdai).
·         Prižiūrėti visą maisto ruošos inventorių.
·         Šviežių produktų kontrolė ir užsakymas bei tinkamų laikymo sąlygų užtikrinimas.
·         Komunikacijos koordinavimas tarp virtuvės personalo ir aptarnaujančio personalo.
·         Užtikrinti tinkamą saugos, higienos ir sanitarijos laikymąsį.
·         Derinti virtuvės veiklą su kitais maisto ir gėrymų skyriais.
·         Kartu su maisto ir gėrymų skyriaus vadovu bei pardavimų skyriaus direktoriumi, teikti pasiūlymus, siekiant pardavimų augimo.
·         Užtikrinti pasiruošimą  paskutinės minutės rezervacijos pasikeitimams.
·         Užtikrinti, kad siūlomos kainos ir porcijos atitinka siekiamus pelno tikslus.



2009 – 08 iki 2011 - 09         Park Inn Ekaterinburg, the Rezidor Hotel Group, Jekatenburgas, Rusija
                                                               www.ekaterinburg.parkinn.com
                                                 
                                                              Pozicija:  virtuvės šefas

                                                               Pavaldus:  generaliniam vadovui



Park Inn Ekaterinburg buvo atidarytas 2006 metų kovo mėnesį, kaip pirmasis ir vienintelis tarptautinis Jekatenburgo viešbutis, siūlantis 160 standartinių ir verslo kambarių, restoraną ir konferencijų aptarnavimą.

                                                               Atsakomybės:

*          Virtuvės veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės kolektyvui.
*          Siekti kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
*          Laikymasis Rezidor standartų: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
*          Tinkamo personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.
*          Visų su maistu susijusių sryčių priežiūra.
*          Veiklos, laiko ir komunikacijos valdymas, siekiant užtikrinti tinkamą maisto paruošimo ir pristatymo laiką (a la carte, grupėms, pusryčiams ir kambarių tarnybai).
*          Palaikyti produktų kokybę atliekant įvarius patikrinimus (prieskoniams, porcijoms, maisto išvaizdai).
*          Prižiūrėti visą maisto ruošos inventorių.
*          Šviežių produktų kontrolė ir užsakymas bei tinkamų laikymo sąlygų užtikrinimas.
*          Komunikacijos koordinavimas tarp virtuvės personalo ir aptarnaujančio personalo.
*          Užtikrinti tinkamą saugos, higienos ir sanitarijos laikymąsį.
*          Derinti virtuvės veiklą su kitais maisto ir gėrymų skyriais.
*          Kartu su maisto ir gėrymų skyriaus vadovu bei pardavimų skyriaus direktoriumi, teikti pasiūlymus, siekiant pardavimų augimo.
*          Užtikrinti pasiruošimą  paskutinės minutės rezervacijos pasikeitimams.
*          Užtikrinti, kad siūlomos kainos ir porcijos atitinka siekiamus pelno tikslus.


2007 – 06 iki 2009 – 04     Radisson SAS [the Rezidor Hotel Group] Kijevas, Ukraina
                                                http://www.radissonblu.com/hotel-kiev ,

                                                Pozicija:                virtuvės šefo pavaduotojas
                                               
                                                Pavaldus:            virtuvės šefui
                                               
                                                255 kambariai, tarptautinė virtuvė, konferencijų salės ir du restoranai.

                                                Atsakomybės:

*          Virtuvės veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės kolektyvui.
*          Siekti kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
*          Laikymasis Rezidor standartų: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
*          Tinkamo personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.


2004 – 04 iki 2007 - 05       Radisson SAS Astorija, [the Rezidor Hotel Group] Vilnius, Lietuva
                                            http://www.radissonblu.com/hotel-vilnius

Pozicija:  virtuvės šefo pavaduotojas

Pavaldus:  virtuvės šefui
                                               
                                             119 kambariai, tarptautinė virtuvė, konferencijų kambariai ir restoranas.    

                                                Atsakomybės:

*          Virtuvės veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės kolektyvui.
*          Siekti kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
*          Laikymasis Rezidor standartų: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
*          Tinkamo personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.


2001 – 04 iki 2004 - 05       Restoranas “Leners Wirtshaus”, Karlsruhe, Vokietija
                                            http://www.lehners-wirtshaus.de

Pozicija: virtuvės šefo pavaduotojas

Pavaldus:  virtuvės šefui
                                               
                                             120 vietos (vasaros metu – 310), vokiška, prancūzišką ir itališka virtuvė.
                                               
                                            Atsakomybės:

*          Virtuvės veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės kolektyvui.
*          Siekti kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
*          Standartų laikymasis: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
*          Tinkamo personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.


1999 – 03 iki 2001 – 04      Viešbutis “Le Meredien Villon”, Lietuva
                                            http://www.lemeridienvilnius.com
                                               
                                           Pozicija: virėjas
                                               
                                                Pavaldus: virtuvės šefui

193 kambariai, tarptautinė virtuvė, konferencijų salės ir du restoranai.

1997 – 09 iki 1999 – 03      Restoranas “Zuzana”, Lietuva

                                                Pozicija:  virtuvės šefas 
                                           
                                           Pavaldus: restorano savininkui

                                           80 vietos (vasarą 140 vietų), tarptautinis ir Azijos meniu.


Mokymai


2013                                   S.T.A.R. Program / Carlson Rezidor Hotel Group       
2012                                   Leading Responsible Business Training
 2009                                   Franklin Covey “7 habits of Highly Effective people”
2008                                   S.T.A.R. Program / The Rezidor Hotel Group
2008                                   OJS Trainings 
2007                                    Leading Responsible Business Training
 2003                                   The Rezidor Hotel Group Yes I Can! "The HEART of Radisson SAS" 
1995-1997                          Vilniaus Turizmo ir Verslo Mokykla • kvalifikacija - virėjas
1989-1991                          Kauno Politechnikumo Institutas  - Šefas Technologas


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą