Vištienos suktinukas (vienai porcijai)
Vištienos krūtinėlė, 1 vnt
Sviestukas, 1 v.š
Česnakas, 1 skiltelė
Tarkuotas "Parmezano" sūris, 1-2 v.š
Druska, baltieji pipirai
Šviežias bazilikas, kalendra, bei krapai
Daržovių košė (vienai porcijai)
Bulvė, 1 vnt
Morka, 0,5 vnt
Šviežias kopūstas, 50 g
Tarkuotas "Parmezano" sūris, 1-2 v.š
Sviestas, 1 a.š
Lašiniai arba rūkyta šoninė, 30 g
Pienas, 30-50 ml
Krapai, druska
Pomidoro kūbeliai (vienai porcijai)
Pomidoras, 0,5-1 vnt
Alyvuogių aliejus, 1-2 v.š
Krapai, tarkuota citrinos žievelė, šlakelis citrinos sulčių, druska, pekių rūšių pipirų mišinys, šviežias rozmarinas
Pomidorų kūbeliai. Nuo pomidorų nulupame odelę, išimame sėklas. Supjaustome mažais kūbeliais.
Įberiame tarkuotos citrinos žievelės, smulkintų krapų. Nuskaniname druska, šviežiai maltais pipirais, citrinos sultimis. Įpilame alyvuogių aliejaus, permaišome. Uždengiame ir paliekame šaldytuve pusvalandį marinuotis.
Serviruojame. Į pašildytą lėkštę gražiai išdedame karštą košę. Ant višaus supjaustytus vištienos ritinėlius. Išdedame pomidorų "concose". Neužmirškime šviežio rozmarino šakelės.
Rekomendacijos. Jokiais būdais neperkepkite vištienos. Prieš pjaustant, išimtus iš orkaitės ritinėlius, palykite 10-15 minučių pabūti folijoje. Išvirtas daržoves, dar pamaišant, pakaitinkite ant viryklės, kad kuo daugiau nudžiūtų. Gaminkite su meile ir gera nuotaika :) .
Kopijuoti ir platinti draudžiama!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą