...tai kas skanu, sveika ir su meile .... Danas
_______________________________________________________________________________________________

2012 m. kovo 25 d., sekmadienis

"Белая птица" ( baltoji paukštė )

"Белая птица" (baltoji paukštė), taip vadinasi paukštienos kombinatas Jekaterinburge (Rusija), kuris padovanojo man istoriją, kurios neužmiršiu niekada :) !



O buvo taip!
Užsakome vištienos krūtinėles. Atveža šaldytą produkciją, paliekame iš vakaro ją atšilti. Ryte, pasigalandęs peilius einu į mėsos cechą. Vištieną reikia išimti iš pakuočiu, perplauti ir pagaminti gražius vištienos kepsniukus. Išpakuoju vieną pakuotę, kitą, sekančią ir štai, išverčiu vištienos krūtinėles iš pakuotės ir žiūr ... rudas gabalėlis po vištiena guli, gabalėlis tarp pakuotės ir vištienos. Fui, pasmirsta visas cechas. O pasirodo, tai ne kas kita kaip žmogaus fekalijos. Taip, taip, taip, būtent žmogaus. Sunkiai protu suprantamas atvejis, nors jau teko daug ko pamatyti Rusijoje. :) Apie tai informuojame tiekėją. Jie siūlo susisiekti su kombinatu. Nes ką jie gali žinoti, produkcija šaldyta, supakuota. Skambinam tiesiai į kombinatą, sakom situaciją. Su mumis šneka nenoriai, tiksliau iš vis nenori net diskutuoti. Likome nesuprasti. Nufotografuojame, surašome viską raštu ir dar kartą išsisiunčiame tiekėjams ir į kombinatą elektroniniu paštu. Įrodimą supakuojame į maišelį ir užšaldome. Tačiau tuo viskas ir baigėsi. Šauk, rašyk kiek nori, niekam niekas nerūpi, kalčiausias lieki pats! :) Niekam neįrodysi!
Viskas ką galėjau padaryti, tai daugiau niekada nepirkti ju produkcijos.
Pamąstymas. Kodėl taip pasielgta. Juk tai daryta specialiai, mąstant. Gal firma nemokėjo atlyginimų, gal žmogus tai padaręs susipyko su viršininku ir norėjo taip jam atkeršyti, ar paprasčiausiai mentalitetas sužaidė ....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą