Žalios alyvuogės, 100 g
Juodosios alyvuogės, 100 g
Vytinti pomidorai, 50 g
Ančiuviai, 15g
Kedro riešutai, 15 g
Alyvuogių aliejus, 40 g
Tarkuotas sūris "Parmezanas", 25 g
Tarkuotos citrinos žievelė, 1 a.š
Šviežio čili pipiro, 2-3 griežinėliai
Mėtos, 3 lapeliai
Kalendros, 10 lapelių
Česnakas, 2-3 skiltelės
Cukrus, mažas žiupsnelis
Dž. bazilikas, mairūnas ir raudonėlis
Visus išvardintus produktus sudedame i blenderį ir sumalame iki vientisos masės. Skanaujame. Nuskaniname pagal savo skonį.
Rekomendacijos. Galite imti tik juodas ar žalias alyvuoges, ar kitas jūsų mėgstamas. Pvz. Kalamata alyvuoges. Svarbiausia, alyvuogės turi buti kokybiškos ir skanios. Produktų proporcijas imkite pagal savo skonį. Skanu patiekiant prie įvairių salotų. Skanu užtepus ant į vairių duonyčių. Galite naudoti kaip užtepą gaminant buterbrodus.
Gaminkite su meile!
Kopijuoti ir platinti draudžiama !
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą