Įdaras (maždaug 5 porcijoms)
Sūris "Filadelfija" (Philadelphia), 200 g
Natūralus jogurtas, 50 g (1-2 v.š)
Marinuoti artišokai, 50-70 g
Sūris "Gorgonzola", 45-50 g
Tarkuota citrinos žievelė, 1 a.š
Citrinos sultys, 1 v.š
Šviežias čiobrelis, petražolė
"Ravioli" (vienai porcijai)
Vytintas kumpis "Parma", 25-40 g
Sūrio įdaro, 60-70 g
Raudonas aliejus, 1 v.š
Alyvuogių ragu (vienai porcijai)
Įvairių alyvuogių asorti (žalios, juodos, kalamata), 25-35 g
Vytinti pomidorai, 5-10 g
Mėlinieji svogūnai, 3-5 g
Citrinos žievelė, 1 a.š
Citrinos sultys, 1 v.š
Raudona paprika, 10-20 g
Šviežias čili, 2-5 griežinėliai
Kaparėliai, 5-7 vnt
Petražolė, šviežias čiobrelis
Kiti produktai (vienai porcijai)
Sūris "Parmezanas", 10-20 g
Balzamiko sirupas, 1 a.š
Salotų lapeliai, 1 pundelis
Nuostabi užkandėlė, bei salotėlės
Pasigaminame sūrio įdarą. Sudedame sūrius į vieną indą. Marinuotus artišokus sutriname blenderiu ir sudedame pas sūrius. Supilame natūralų jogurtą, suberiame šviežias, smulkintas prieskonines žoleles, bei tarkuotą citrinos arba laimo žievelę. Pagal skonį pašlakstome citrinų sultimis. Gerai išmaišome ir dar pertriname per sietą, kad neliktų gumuliukų.
Serviruojame. Gražioje lėkštėje išbarstome, išdedame alyvuogių ragu. Per viduriuką išdedame salotų lapelius, pašlakstome balzamiko sirupu, aplink dedame kumpio "raviolius". Neužmirškime tarkuoto "Parmezano".
Kopijuoti ir platinti draudžiama!
Ravioli idėja tikrai liuks, awesome! ;)
AtsakytiPanaikintiDekui uz pastebejima:)!
AtsakytiPanaikintiSuper ideja! Ir ravioli paprastai/ greitai pagaminami! Greitu laiku isbandysiu :)
AtsakytiPanaikintiSkaitytoja