Troškintos midijos ( maždaug keturios porcijos)
Midijos be kiauto, 250-300 g
Svogūnas, 30-40 g
Česnakas, 4-5 skiltelės
Imbieras, 20-40 g
Morkos, 150-200 g
Raudona paprika, 150-200 g
Švieži naminiai pomidorai, 1 vnt
Riešutų aliejus (kepimui), 1-2 v.š
Sojos padažas, 8-10 v.š
Šviežias čili pipiras, 10-15 griežinėliai
Česnakinis sviestukas, 1-2 v.š
Druska, kalendros grūdeliai, petražolė
Kiti produktai
Balta duona
Česnakinis sviestukas
Nauji skoniai !
Rekomendacijos. Šparžą brinkti, galite užpilti ne verdančiu vandeniu, bet sultinuku. Midijų be kiautų, galima rasti prekybos centruose, užšaldytų vakume. Negailėkite česnako ir imbiero. Šparžos ieškokite azijietiškų prekių skyriuose. Tai gan naujas skonis, tačiau verta pabandyti. Aš nesu didelis sojos produktų mėgėjas, tačiau retkarčiais jais pasimėgauju, ypač patinka sojos pienas. Ateityje gaminsime daugiau patiekalų iš sojos.
"Fuchzhu". Sojos šparagai "Fuchzhu", pagal specialią technologiją, gaminami iš aukštos kokybės sojų pupelių, tiksliau iš sojos pieno. Sojos šparagai yra plačiai naudojami kinų, japonų ir korėjiečių virtuvėse ruošti užkandžiams, sriuboms ir salotoms. Soja turi visą "puokštę" amino rūgščių, daug baltimų (du kartus daugiau nei liesa kiauliena). Žmonėms, sergantiems širdies ligomis, sojos produktai yra labai sveika. Natūrali mėsa, pienas, beveik bet koks gyvūninės kilmės produktas turi kenksmingo cholesterolio o sojoje jo nėra. Čia galite rasti informacijos internete: http://ladachee.livejournal.com/5038.html (jei nuorada neatsidaro, ją nukopijuokite į google paiešką).
Kopijuoti ir platinti draudžiama !
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą