CV
Asmeninė informacija
Vardas: Danas Černiauskas
Adresas: Pilies g. 9, 41175
Biržai, Lietuva
Telefonas: + 370 650 19936 (mobilusis)
El. paštas: danascc@gmail.com
Gimimo data: 1970
– 06 - 05
Tautybė: Lietuvis
Šeimyninė padėtis: Vedęs
Kalbos: Lietuvių
(gimtoji), vokiečių (puikiai), anglų (pagrindai), rusų (puikiai), Ispanų
(pagrindai)
Vairuotojo
pažymėjimas: B, C kategorijos
pažymėjimas: B, C kategorijos
Karjeros tikslas
Tęsti virtuvės šefo karjerą, siekiant finansinių ir
veiklos tikslų. Tai pasiekti pasitelkiant lyderystę, komandos formavimą ir
motyvaciją.
Įgūdžiai
·
Komandinis darbas ir
tarpkultūrinis bendravimas;
·
Darbas įvairių tipų komandose;
·
Derybų ir projektų valdymo įgūdžiai;
·
Bendravimo etiketo išmanymas;
·
Vadybos įgūdžiai;
·
Sėkmingos komandos
formavimas ir jos darbo organizavimas.
Darbo patirtis
2014 – 05 iki 2015 -01 Radisson Blu Daugava Hotel, Riga
http://www.radissonblu.com
Pozicija: virtuvės šefas
Pavaldus: generaliniam vadovui
Radisson Blu įsikūręs kairiajame Dauguvos upės krante, nuo kurio atsivera nuostabus vaizdas į senąją Rygą. Puiki miesto architektūra, daugybė prekybos centrų, klubai, teatrai, kavinės ir restoranai randasi vos kelios minutės pėstute nuo viešbučio. Atstumas nuo tarptautinio orouosto "Ryga" - 15 minučių.
Atsakomybės:
·
Virtuvės
veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės
kolektyvui.
·
Siekti
kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir
kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
·
Laikymasis
Rezidor standartų: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
·
Tinkamo
personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.
·
Visų
su maistu susijusių sryčių priežiūra.
·
Veiklos,
laiko ir komunikacijos valdymas, siekiant užtikrinti tinkamą maisto paruošimo
ir pristatymo laiką (a la carte, grupėms, pusryčiams ir kambarių tarnybai).
·
Palaikyti
produktų kokybę atliekant įvarius patikrinimus (prieskoniams, porcijoms, maisto
išvaizdai).
·
Prižiūrėti
visą maisto ruošos inventorių.
·
Šviežių
produktų kontrolė ir užsakymas bei tinkamų laikymo sąlygų užtikrinimas.
·
Komunikacijos
koordinavimas tarp virtuvės personalo ir aptarnaujančio personalo.
·
Užtikrinti
tinkamą saugos, higienos ir sanitarijos laikymąsį.
·
Derinti
virtuvės veiklą su kitais maisto ir gėrymų skyriais.
·
Kartu
su maisto ir gėrymų skyriaus vadovu bei pardavimų skyriaus direktoriumi, teikti
pasiūlymus, siekiant pardavimų augimo.
·
Užtikrinti
pasiruošimą paskutinės minutės
rezervacijos pasikeitimams.
·
Užtikrinti,
kad siūlomos kainos ir porcijos atitinka siekiamus pelno tikslus.
2011 – 09 iki 2013 - 12 Radisson SAS, the Rezidor Hotel Group, Kaliningradas, Rusija
Pozicija: virtuvės šefas
Pavaldus: generaliniam vadovui
Pavaldus: generaliniam vadovui
Radisson Hotel įsikūręs
gražiame Kaliningrado istorinio skvero centre. Jame įrengti 178 stilingi
kambariai, kurių interjerą sukūrė švedų dizaineris Christian Lundveld. Viešbutyje įrengtas prancūziškos
virtuvės restoranas Brasserie de Verres en Vers ir dešimt konferencijų salių, o
tai užtikrina, jog Radisson Hotel yra viena geriausių vietų Kaliningrado
regione. Viešbutis įsikūręs penkios minutės kelio pėsčiomis nuo traukinių
stoties, tad tinkamas tiek verslo, tiek laisvalaikio keliautojams
Atsakomybės:
·
Virtuvės
veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės
kolektyvui.
·
Siekti
kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir
kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
·
Laikymasis
Rezidor standartų: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
·
Tinkamo
personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.
·
Visų
su maistu susijusių sryčių priežiūra.
·
Veiklos,
laiko ir komunikacijos valdymas, siekiant užtikrinti tinkamą maisto paruošimo
ir pristatymo laiką (a la carte, grupėms, pusryčiams ir kambarių tarnybai).
·
Palaikyti
produktų kokybę atliekant įvarius patikrinimus (prieskoniams, porcijoms, maisto
išvaizdai).
·
Prižiūrėti
visą maisto ruošos inventorių.
·
Šviežių
produktų kontrolė ir užsakymas bei tinkamų laikymo sąlygų užtikrinimas.
·
Komunikacijos
koordinavimas tarp virtuvės personalo ir aptarnaujančio personalo.
·
Užtikrinti
tinkamą saugos, higienos ir sanitarijos laikymąsį.
·
Derinti
virtuvės veiklą su kitais maisto ir gėrymų skyriais.
·
Kartu
su maisto ir gėrymų skyriaus vadovu bei pardavimų skyriaus direktoriumi, teikti
pasiūlymus, siekiant pardavimų augimo.
·
Užtikrinti
pasiruošimą paskutinės minutės
rezervacijos pasikeitimams.
·
Užtikrinti,
kad siūlomos kainos ir porcijos atitinka siekiamus pelno tikslus.
2009 – 08 iki 2011 - 09 Park Inn Ekaterinburg, the Rezidor Hotel Group, Jekatenburgas, Rusija
Pozicija:
virtuvės šefas
Pavaldus:
generaliniam vadovui
Park Inn Ekaterinburg buvo atidarytas 2006 metų
kovo mėnesį, kaip pirmasis ir vienintelis tarptautinis Jekatenburgo viešbutis,
siūlantis 160 standartinių ir verslo kambarių, restoraną ir konferencijų
aptarnavimą.
Atsakomybės:
*
Virtuvės
veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės
kolektyvui.
*
Siekti
kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir
kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
*
Laikymasis
Rezidor standartų: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
*
Tinkamo
personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.
*
Visų
su maistu susijusių sryčių priežiūra.
*
Veiklos,
laiko ir komunikacijos valdymas, siekiant užtikrinti tinkamą maisto paruošimo
ir pristatymo laiką (a la carte, grupėms, pusryčiams ir kambarių tarnybai).
*
Palaikyti
produktų kokybę atliekant įvarius patikrinimus (prieskoniams, porcijoms, maisto
išvaizdai).
*
Prižiūrėti
visą maisto ruošos inventorių.
*
Šviežių
produktų kontrolė ir užsakymas bei tinkamų laikymo sąlygų užtikrinimas.
*
Komunikacijos
koordinavimas tarp virtuvės personalo ir aptarnaujančio personalo.
*
Užtikrinti
tinkamą saugos, higienos ir sanitarijos laikymąsį.
*
Derinti
virtuvės veiklą su kitais maisto ir gėrymų skyriais.
*
Kartu
su maisto ir gėrymų skyriaus vadovu bei pardavimų skyriaus direktoriumi, teikti
pasiūlymus, siekiant pardavimų augimo.
*
Užtikrinti
pasiruošimą paskutinės minutės
rezervacijos pasikeitimams.
*
Užtikrinti,
kad siūlomos kainos ir porcijos atitinka siekiamus pelno tikslus.
2007 – 06 iki 2009 – 04 Radisson SAS [the Rezidor Hotel Group] Kijevas,
Ukraina
Pozicija:
virtuvės šefo pavaduotojas
Pavaldus: virtuvės šefui
255 kambariai, tarptautinė virtuvė, konferencijų
salės ir du restoranai.
Atsakomybės:
*
Virtuvės
veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės
kolektyvui.
*
Siekti
kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir
kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
*
Laikymasis
Rezidor standartų: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
*
Tinkamo
personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.
2004 – 04 iki 2007 - 05 Radisson SAS Astorija, [the Rezidor Hotel Group] Vilnius, Lietuva
Pozicija: virtuvės šefo pavaduotojas
Pavaldus: virtuvės
šefui
119 kambariai, tarptautinė
virtuvė, konferencijų kambariai ir
restoranas.
Atsakomybės:
*
Virtuvės
veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės
kolektyvui.
*
Siekti
kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir
kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
*
Laikymasis
Rezidor standartų: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
*
Tinkamo
personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.
2001 – 04 iki 2004 - 05 Restoranas “Leners Wirtshaus”, Karlsruhe,
Vokietija
Pozicija: virtuvės šefo pavaduotojas
Pavaldus: virtuvės šefui
120 vietos (vasaros metu – 310), vokiška, prancūzišką ir
itališka virtuvė.
Atsakomybės:
*
Virtuvės
veiklos koordinavimas įskaitant produkcijos tiekimą ir vadovavimą virtuvės
kolektyvui.
*
Siekti
kuo didesnio klientų pasitenkinimo, sukūriant kuo aukštesnę maisto kokybę ir
kartu užtikrinant tikslingą kaštų panaudojimą.
*
Standartų
laikymasis: maisto kokybei, ruošai, receptams ir pristatymui.
*
Tinkamo
personalo ir įrankių užtikrinimas visiems maisto gamybos skyriams.
1999 – 03
iki 2001 – 04 Viešbutis “Le Meredien Villon”, Lietuva
Pozicija: virėjas
Pavaldus: virtuvės šefui
193 kambariai, tarptautinė virtuvė, konferencijų
salės ir du restoranai.
1997 – 09
iki 1999 – 03 Restoranas
“Zuzana”, Lietuva
Pozicija: virtuvės šefas
Pavaldus: restorano savininkui
80 vietos
(vasarą 140 vietų), tarptautinis ir Azijos meniu.
Mokymai
2013 S.T.A.R. Program
/ Carlson Rezidor Hotel Group
2012 Leading
Responsible Business Training
2009 Franklin Covey “7 habits of Highly Effective
people”
2008 S.T.A.R.
Program / The Rezidor Hotel Group
2008 OJS
Trainings
2007 Leading
Responsible Business Training
2003 The Rezidor Hotel Group Yes I Can! "The
HEART of Radisson SAS"
1995-1997 Vilniaus Turizmo ir
Verslo Mokykla • kvalifikacija -
virėjas
1989-1991 Kauno
Politechnikumo Institutas - Šefas
Technologas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą