Sriuba (5-7 porcijoms)
Avienos, 300-350 g
Svogūnas, 1 galvutė (vidutinio dydžio)
Česnakas, 3-5 skiltelės
Baklažanas, 1 vnt
Poras, 50-70 g
Imbieras, 50 g
Pomidoras, 1 vnt (didelis)
Kokoso pienas, 400 ml
Vištienos sultinys, 1 l
Žalia kario pasta, 1 v.š (didelis)
Laimo sultys, 1-3 v.š
Austrių padažas, 1 v.š
Tigrinės krevetės, 5-7 vnt
Šviežias čili, druska, sezamo aliejus, krakmolas, kalendra
Sriubytė, kuri sušildo kūną ir sielą
Serviruojame. Pilame sriubytę į pašildytą lėkštę, pašlakstome sezamo aliejumi, pabarstome raudonos paprikos milteliais.
Rekomendacijos. Avieną galite maišyti su jautiena. Skonį derinkite, daugiau ar mažiau įdėdami imbiero, kario pastos, šviežio čili pipiro, austrių padažo ar laimo sulčių. Jokiais būdais nepadauginkite krakmolo, sriubytė turi vos vos sutirštėti. Gaminkite su meile ir gera nuotaika.
Kopijuoti ir platinti draudžiama !
Labai skaniai atrodo. Aš prikepiau avienos koteletukų, liko nesuvalgytų, pašildžiau su kokoso pienu, morkytėmis, imbieru...atsinaujino nerealiai. Sakiau, kitą kartą būtinai gaminsiu, ne dėl pašildymo, bet specialiai:)
AtsakytiPanaikintiO,taip pat įdomu...:)
Panaikinti